Welkom

Nadat hij jaren geleden alweer in contact kwam met voormalig Ancora-lid Martin Dams, belandde Gerrit Haverman in 2004 in de studio om zijn debuutsingle ‘Kom Ik Neem Je Mee’ op te nemen. En een jaar later rolde ook al zijn eerste album ‘Als Ik In Jouw Ogen Kijk’ van de persen, kortom deze geboren Deventenaar liet bij de start van zijn carrière meteen goed van zich horen. In het dagelijkse leven is Gerrit werkzaam bij het metaalrecyclingbedrijf van zijn vader en ooms maar daarbuiten is hij zanger/entertainer. De meest bekende liedjes van Gerrit Haverman, ‘Het Is Mijn Leven’ en ‘Viva La Vida’, zijn op diverse verzamelalbums terechtgekomen. Vorig bracht de zanger twee duetten op de markt met de in Deventer woonachtige Joey Kramer. Gerrit Haverman die nadrukkelijk naam maakte met een herkenbare sound die alom gewaardeerd wordt, tekent nu voor een nieuwe single ‘Mis Je Zo’. Het liedje is afkomstig uit de studio van Frank Verkooyen en verschijnt via Nationale Artiesten Parade. “Mis Je Zo’ is een opvallend liedje in een verre van alledaagse stijl”, zo laat Gerrit weten. “Ik ben er heel blij en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen”, zo vervolgde de zanger die verwacht later dit jaar nog een single te zullen uit te brengen.Unsplashed background img 1
Laatste nieuws


Mis je zo

“Mis Je Zo’ is een opvallend liedje in een verre van alledaagse stijl”, zo laat Gerrit weten. “Ik ben er heel blij en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen”, zo vervolgde de zanger die verwacht later dit jaar nog een single te zullen uit te brengen.

Laat Mij Maar Gaan

Gerrit Haverman is geen onbekende op het podium. Ook Joey Kramer heeft al menig feest op zijn kop gezet. De heren zijn samen de studio van Frank Verkooyen ingedoken om een duet op te nemen, hun eigen versie van Laat Mij Maar Gaan.


Volg ons

Samen met Joey Kramer heb ik nu een gezamenlijke Facebook pagina. Like jij ook onze pagina? Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!

Muziek
Unsplashed background img 2